Friday, July 25, 2008

Another new projek

Semalam aku cuba buat japanese girl ni, tapi tak tau apa yg aku buat silap...tak menjadi plak..kalau korang tengok dalam gambar ni memang tak nampak sangat silapnye....tapi aku memang tak puas hati...

Nanti aku nak pergi Cottage Patch nak tanya apa yg aku buat silap...


Amacam...korang tengok cantik tak kaler yg aku pilih tu?..heheh
Ok..inilah yg aku tak berapa nak puas hati ni..(sorry gambar blur sket)...kat bahagian dada dia tu..tak sama..so aku tak boleh nak sambung dengan bahagian kainnye tu...aku dah ikut semua size yang dibagikan...huhuhu...

No comments: