Wednesday, August 6, 2008

50% dah siap...

Ok..masuk hari ni dah 3 hari aku attend kelas smocking...setakat ni aku memang enjoy habis buat ni. memang seronok walaupun kadang2 aku tersilap jahit..hahah...pattern habis semua lari..tapi itulah..kalau tak buat silap kita tak tau..betul tak..bila ada kesilapan baru kita dapat perbetulkan dan baiki yg mana silap tu..baru kita faham..

Kalau setakat teori mmg kita tak akan pandai kena juga ada praktikalnye....betul tak?...oklahh...sudah2 merepek heheeh..aku punya progress dalam buat smocking ni baru 50%..banyak lagi tak siap...smocking dah siap, tinggal nak habiskan bullion knot-rose aje..pastu dah boleh cantum baju dan buat binding semua...

so enjoy the picture's bellow..sorry gambar tak berapa nak cantik...


Cantiklah jugak kan..heheh


pandangan dekat sikit...tangan masih kaku so jahitan tak berapa nak elok sangat lah..hahah


ni plak bullion knot-rose aku...macam2 bentuk ada..hahah..actually tak habis betul lagi..sebab tu macam2 bentuk...testing sikit2..heheh

Hahaha...Gee kalau tengok jangan gelak no...komplen tak pa...hahahahtengok benang hijau dekat bullion knot number 3 tu..herot semacam aje....
Posted by Picasa

No comments: