Sunday, August 17, 2008

Baby quilt

Hi...smocking dress aku tinggal sikit aje lagi nak siap, hari ni aku aku tak buat apa2 mengenai nye..tapi aku sibuk dok mengajar mak dan makcik aku buat bunny quilt..hehe..bukan mengajar apa sangat pun..aku tolong ajar diaorang macam mana nak buat finishing nye. So semua quilt dah siap.

Hasilnye adalah seperti dibawah...satu untuk girl, satu untuk boy dan satu lagi untuk unisex.



Cantikkan bila dah diletakkan sekali macam ni...

Yang ini untuk lelaki telah disiapkan oleh mother inlaw aku...

Yang ini untuk perempuan telah disiapkan oleh aku sendiri..heheh

Dan yang ini untuk unisex..maksudnye..lelaki dan perempuan boleh guna.

So kepada sesiapa yang nak tempah boleh lah hubungi aku...heheh.Tapi yang ni aku tak juallah...kena buat lain. Maya ada invite aku masuk booth dia kat webpage dia..tapi aku belum masukkan apa2 lagi. nantilah bila aku dah siapkan semua baru aku bagitau korang ye...
Posted by Picasa

1 comment:

Ainz Malik said...

salam kakfida..satu quilt tu brape?