Monday, September 15, 2008

Sewing room


Hmmm ni lah tempat menjahit aku... Ops ni atas permintaan tini, hehe.

Actually ni kat tingkat bawah sekali, tempat luas senang nak menjahit. Lagi pun kat sini lah anak aku dok main, so aku boleh lah sambil tengok2 anak aku dok main sambil menjahit.

Sorry lah bersepah sikit, lagi pun aku tengah dok menjahit sebab tu lah sepah habis semua...


4 comments:

maklang said...

cantek2 quilt tu...teringin nak belajar...barang2 untuk nak buat quilt mahal tak?

Tinn said...

omg.. are u using bernina?? jeles nya!!

http://www.snazzynsuch.com

tini said...

wah.. terharunya! tq sbb sudi berkongsi.suka meja tu.nmpk tegap.sure x gegar2 ms jait kan.. spacious.. jeles ah..

mama alicianorman said...

to maklang: mekasih maklang....kalau nak belajar buat quilt pergi website ni..www.quilting.about.com. Kat situ semua dia ajar...selamat mencuba. Barang2 dia mahal lah juga..heheh

To Tinn:..eh bukan bernina...tu janome QC6260 tu...khas untuk yg buat quilt..heheh

To Tini: heheh...alah dah org minta kongsi..kita pun kongsi gaklah...heheh. Memang tegap...jait tak gegar...