Wednesday, September 17, 2008

Tuesday Draw : Navy collared Dress Kit

Photobucket


Hmmm..aku rasa ni kali kedua aku enter give away punya peraduan. Yg ni adalah dari blogSnazzynSuch . Dia nak bagi kit untuk buat dress . Cantik juga aku tengok dress tu. So aku buat entry ni sebab nak menang give away nilah..heheh.

So pada sesapa yg nak menang hadiah ni gilah blog ni . Kalau ada tuah harap2 aku boleh menang, boleh gak buat untuk Alicia..heheh. Cuba tengok gambar kat bawah ni...cantikkan baju ni...

P/S...ok ke i ambik gambar ni dari blog you?..heheh kalau tak ok nnt i delete balik ye...

Photobucket

No comments: