Saturday, October 25, 2008

Seluar tidur

Photobucket
Aku baru lepas buat seluar tidur ni untuk alicia. Actually aku ada buat untuk Norman satu. Nampak kat Alicia dia pun nak juga. So dia dah bising napa tak buat satu kat dia?..Jadi tadi aku buatkan untuk dia satu...bukan Alicia aje yg nak..hubby aku pun nak juga...dia pun merajuk juga sebab aku tak buatkan untuk dia...

Past ni maybe aku buat satu untuk hubby..so boleh lah anak beranak ni jadi boria...heheeh....

Nampak macam besar sikit...tapi ok aje bila dia pakai.....


Perasan tak gambar apa kat seluar tu?..heheh gambar kucing..cute kan?..

Ni aku nak ambik gambar dia, dia lari lah plak...bertuah betui budak kenit ni.....







Photobucket


Posted by Picasa

1 comment:

Alviana said...

hehe.. so cute! u have a very wonderful family. i'm quite inspired ;)