Tuesday, November 25, 2008

Baby Quilt




Photobucket


Aku tengah ada projek baru ni...member baik hubby nak dapat baby mid January ni...so aku tengah nak buat baby quilt ni untuk diaorang. Diaorang ni dah lama kawin baru sekarang dapat rezeki untuk menimang cahaya mata. Kalau tak silap aku dah 8-9 tahun diaorang berusaha untuk dapat baby.

Aku boleh bayangkan macam mana happy nye bila ada orang baru bakal membahagia kan lagi kehidupan mereka....ni aku baru aje siapkan block nye...tak sepenuhnye lagi siap...nntlah bila dah siap semua baru aku tunjukkan lagi....nantikannye....

Photobucket


Posted by Picasa

3 comments:

TRISYA ALEESA JAMIL said...

Wahhh cantik.. tak sabar nak tunggu siap...

fida utk hilang kan garisan kat tepi image tu.. nnt u pi click ctrl + f pastu cari code nih
.post img {
bila dah jumpa rupa code u mcm ni...
.post img {
padding:4px;
border:1px solid #cccccc;

yg border tu, u tukar pi 0px solid

pastu viola takder garisan lagi...

sweet_mza said...

ni first time tgk org buat quilt...cantik...akak xdek masa nak belajar..menjahit sikit2 boleh laa..ni kena kreatif and kesabaran tinggikan!!!tahniah fida...

Neneth @ Wana said...

wah..cantik lah..