Saturday, November 22, 2008

Wall Hanging

Photobucket


Aduh lama betui dah tak update blog nih..heheh...sorry ye kawan2...ok ni aku nak share ngan korang gambar wall hanging nye quilt yg aku dah siap kan masa aku jadi malas nak update blog nih..heheh


Tau tak gambar apa tuh?..ha tulah gambar kambing biri2..heheh...tengok muka alicia tu..heheh ni masa aku belum betul2 habiskan jahitan quilt ni masih ada jarum peniti kat keliling binding tu...so kena tangan dialah tu..sebab tu muka dia cam tu..dia yang nak pegang,,,so..naisb lah..hahah..jahat betul mamanya ni...sian alicia....

Oklah...itu aje dulu...banyak lagi projek menyusul...nnt aku ambik gambar..hahah tulah tamak sangat sampai tak terbuat..banyak yg tergendala...tapi takpe..aku sukaaaaa...lalalalal....

Photobucket


Posted by Picasa

No comments: