Sunday, April 20, 2008

Firts posting

Photobucket








Hi..ini adalah merupakan blog yang aku buat khas untuk projek quilting aku dan apa-apa aje yang berkaitan dengan jahitan. Tak kisahlah apa pun..sama ada baju ke, quilt ke, craft ke...


So ini merupakan post yang pertama aku , takdelah sangat cerita yang menarik pun. Nantikan cerita menarik bila aku dah start balik kelas jahitan aku...heheh..takdelah kelas mengajar orang pun, cuma aku aje panggil kelasnye..heheh.


Okla ni ada gambar sikit kat atas ni mengenai quilt yang aku dah buat setakat nilah...ni baru separuh aje,,nanti kalau ada lagi aku share lagi ngan korang ye..



Photobucket