Tuesday, November 25, 2008

Baby Quilt




Photobucket


Aku tengah ada projek baru ni...member baik hubby nak dapat baby mid January ni...so aku tengah nak buat baby quilt ni untuk diaorang. Diaorang ni dah lama kawin baru sekarang dapat rezeki untuk menimang cahaya mata. Kalau tak silap aku dah 8-9 tahun diaorang berusaha untuk dapat baby.

Aku boleh bayangkan macam mana happy nye bila ada orang baru bakal membahagia kan lagi kehidupan mereka....ni aku baru aje siapkan block nye...tak sepenuhnye lagi siap...nntlah bila dah siap semua baru aku tunjukkan lagi....nantikannye....

Photobucket


Posted by Picasa

Award

Photobucket

Heheh..aku baru kenal ngan bloger ni..nama dia sama cam anak dara aku..heheh ALICIA.... dia ada anak twins..comei2 aje....

By the way dia bagi aku award ni....heheh mekasih ye...tapi tak taulah apa yg best sangat pasal blog aku ni...biasa saja..semuanya tentang sewing aku..heheh..terima kasih sekali lagi.....
Aku pun sama juga . aku pass award ni kepada semua bloggers yg datang kat blog aku ni....cepat ambik tau...nnt habis aku tau...hahahaha

Photobucket



Saturday, November 22, 2008

Wall Hanging

Photobucket


Aduh lama betui dah tak update blog nih..heheh...sorry ye kawan2...ok ni aku nak share ngan korang gambar wall hanging nye quilt yg aku dah siap kan masa aku jadi malas nak update blog nih..heheh


Tau tak gambar apa tuh?..ha tulah gambar kambing biri2..heheh...tengok muka alicia tu..heheh ni masa aku belum betul2 habiskan jahitan quilt ni masih ada jarum peniti kat keliling binding tu...so kena tangan dialah tu..sebab tu muka dia cam tu..dia yang nak pegang,,,so..naisb lah..hahah..jahat betul mamanya ni...sian alicia....

Oklah...itu aje dulu...banyak lagi projek menyusul...nnt aku ambik gambar..hahah tulah tamak sangat sampai tak terbuat..banyak yg tergendala...tapi takpe..aku sukaaaaa...lalalalal....

Photobucket


Posted by Picasa