Saturday, January 31, 2009

Come over to my house challenge



Semalam masa baca blog Kak Diah aku ternampak pasal entry kat bawah ni...so jom kita ramai2 sahut cabaran ni. Kepada sesiapa yg berminat sila click pada gambar...nanti anda akan dibawa terus ke website Forever Green...

"Free Quilt Block Patterns2009 Block of the Month
Come Over to My House"




Diaorang buat cabaran kepada sesiapa yg berminat untuk buat wallhanging ni. Diaorang siap bagi free pattern lagi..best tu..jom lah kita sama masuk buat rumah ni. Cute sangat kan?...

So thank you very much to Joanna Norman from Forever Green Quilt .


4 comments:

DiahRothman said...

Tahniah kerana mau mencuba! Fida, buat cam word 'Kak Diah' dalam post Fida tu kan kena link kan URL KDiah.... samalah cam tu juga kat gambar umah tu link kan URL. Cuba mesti ok.

mama alicianorman said...

yes KD...after try and error akhirnye saya berjaya juga buat cam kak dia ajar..yeayyyyyy...thanks KD. Dapat lagi satu pelajarang baru bab IT ni..heheh..

So bila kita nak start buat ni KD?..heheh

Alviana said...

i really wish i have the guts to do it like u guys :)
good luck! that pattern are so beautiful

TRISYA ALEESA JAMIL said...

ehhhh mcm nak cuba buatlahhh comellll