Friday, January 9, 2009

Magazine for sale!!!





Assalamualaikum...lama tak masuk blog ni dan lama juga tak update dengan new projek...heheh. Tak sempat lah..projek tu banyak, tapi masa juga yang tak mengizinkan aku untuk beraktif seperti biasa.

ok...aku ada nak jual magazine ni (gambar atas)...aku dah terbeli dua kali..bermakna aku ada dua copy. Nak buat apa banyak2 betul tak?..heheh so aku nak jual dengan harga RM30 termasuk harga pos. So kepada sesiapa yg berminat sila email aku ye.

Banyak juga projek kat dalam tu...antaranye adalah seperti dalam gambar yg aku kepilkan tu...ok...sesiapa yg berminat sila email...first come firts serve...heheh.


Posted by Picasa

2 comments:

MamaDaniel.... said...

saya nak....!

Gina said...

alahai... senang betul lah dpt magazine cam nie. Kat kuching, susah nye nak cari...