Friday, January 16, 2009

Strawberry lunch box



Aku beli kit luch box ni dari epal melalui Tinn...heheh jeles tengok kat blog Za ngan Jurra aku pun nak juga. So aku minta bantuan dari Tinn sebab aku tinggal jauh dari epal. Kalau tak dah lama aku pergi sana.

Tak tau bila nak buat...nampak cam susah..tapi basic aku semua dah ada insyaallah aku boleh buat. Kalau orang lain boleh napa aku tak boleh betul tak?...
Hopefully aku punya nanti turn out to be like this...kalau tak aku merajuk nanti...hahahah cam bebudak plak nak merajuk2 ni...hmmm..nnt kalau dah siap aku share ngan korang ye...




Posted by Picasa

No comments: