Wednesday, February 11, 2009

BOM Harmony Village

Tadi pergi blog Mentari Merah a.k.a Cik Kema jumpa BOM ni. Ingat nak juga cuba buat..heheh Thank you ye Cik kema...Nampak macam menarik. maybe esok aku akan cuba buat 2 free block yg dah dibagi pattern nye. Aku dah siap print out dah...

So kepada kawan2 yang lain apa lagi tunggu terlanjur dah masuk house challenge kat forever green tu jomlah masuk buat quilt yg ni juga...akhir tahun nanti dah sah2 kita ada 2 quilt ..heheh. So kalau teringin nak join jom kita ramai2 klick kat gambar kat bawah ni ye..heheh...





1 comment:

Janovi said...

WOW! How do u manage to find BOM projects?? Really a good idea to make a block each month! Thanks!! Keep looking!! LOL
Maybe all of us here who are participating can come together for 'makan, makan' get-together at the completion of our BOM projects and show off our work!! LOL