Monday, February 16, 2009

February's block for Forever Green Quilt....



Ok..aku baru lepas buat feb punya block untuk Forever Green Quilt. yelah jeles aku tengok mama rayyan dengan Awenn dah siap buat, aku pun apa lagi tak boleh duduk diam lah..hahahah. Tapi belum siap semua , baru 3 apartment aje yg sempat aku siapkan..yg ke -4 punya tak sempat sebab alicia kacau..heheh

Ok here is the first apartment



and here is the second apartment



and here is the third apartment



Anddddd here is the three of them when you put together..heheh...



Ok happy sewing untuk sesapa yang masuk challenge ni...tak sabar nak tunggu semua orang punya quilt....kalau dapat gather sama2 untuk siapkan quilt ni kan best..mesti meriah...hmmm.....

Posted by Picasa

4 comments:

Afiq Phillip said...

wah, meriahnya fida. cantik sangat corak dia!!!-jaja

Hani said...

jeles-jeles... i lom start buat lagi.. ni yg yg tetiba aje rasa nak jadi SAHM ni.. ahaks

mama alicianorman said...

To Jaja..thank you...tulah kalau dapat berkumpul ramai2 buat quilt ni lagi meriah kan..heheh

To Hani....jangan jeles...cepat2lah buat..hahaha

MamaDaniel.... said...

camner nak join ek?