Tuesday, February 17, 2009

February's block is done...



Ok done!!!..heheh...just need to send the picture to the Forever Green Quilt website...


Ok sesapa yg belum siap lagi kena siapkan cepat...
Posted by Picasa

7 comments:

TRISYA ALEESA JAMIL @ Aween said...

yeayyyyyyy
chaiyook Fida....

mama alicianorman said...

wahhh..baru post ko sudah comment..heheh thanks awenn...

Maya said...

cantik lah apt dia tu..

niena said...

Assalamualaikum. Bn following ur blog eversince my hubby refered me pasal ur BOM project. Kita pun decided to participate too. Tp kita blom start pun the January blok tp u have completed ur February blok, very nice indeed. Hopefully dpt catch u up. Hv a nice day!!

Hobby Mummy said...

Fida....sweetnyer ur block .

mama alicianorman said...

To Maya - Thank you maya..you tak nak join ke?..

To Niena - W'salam...bestnye ramai yg participate dengan BOM ni..kalau dapat kumpul ramai2 siapkan quilt ni lagi best kan..heheh

to Hobby Mummy - thanks maz..you masuklah sekali..lagi ramai lagi best..hehe

DiahRothman said...

Wah Fida dah siap! KD tak sempat cari fabrik lagi. Ceria sungguh apptmt Fida.