Tuesday, February 3, 2009

Long arm quilting machine


This machine was in my wish list....huhu..kalau dapat machine ni kat aku, aku lah manusia yang paling happy sekali...semenjak aku start buat quilt machine ini sentiasa ada dalam igauan aku. Nak tau machine apa ni?..ini long arm machine for quilting.
Kalau dapat machine ni senang aje aku habiskan projek aku. Tak payah duduk bongkok2 nak basting quilt top. Aku lapik aje 3 layer tu semua and quilt aje..heheh.
Cantik pun cantik, kemas lagi...design dia pun lawa2.... hmmm bila lah nak dapat ni...heheeh

7 comments:

im_an_ibu said...

whats the price of that machine ek?

mama alicianorman said...

i think is about ten thousand plus....this machine is really expensive....

mama alicianorman said...

or maybe more kalau pakai duit kita....huhuhuu..tu dollars aje...

DiahRothman said...

Well, we are on the same track Fida.
My dream longarm is the HQsixteen. But... only can get in my dreams.

mama alicianorman said...

yelah kak diah..mahal kan benda alah ni...nak kena manja2 ngan hubby lebih2 sikit kot baru boleh dapat....hahhahaha

Hernik Widowati said...

Hola... salam kenal yaa..
Long arm quilting machine ni selalu menjadi mimpi kami ...

mama alicianorman said...

hola..salam kenal mbak...ye memang..kalau dapat machine ni memang senang kerja kita kan...huhu