Thursday, February 12, 2009

Pioneer Sampler Quilt 2009 BOM Project

Hehehe..aku rasa aku dah kemaruk dengan BOM. Ni tadi aku search internet jumpa lagi quilt ni. Kali ni sekali buat 2 quilt sekali. satu baby quilt dan satu lagi twin quilt. Wah..best tu...hmm..amacam semua?..nak join tak?..rasa macam dah banyak projek ni..hahah . kang tak terlarat nak buat kang...hmmm

Ok so pada sesiapa yg nak join just click kat picture kat bawah ni nanti anda akan dibawa ke websitenye...good luck....




No comments: