Tuesday, February 3, 2009

Star Chain





Ini lah projek yang aku tengah kerja kan sekarang ni . Ia di panggil Star Chain sebab nye ada star block dan ada juga chain block..heheh. Cantikkan?...tak besar mana quilt ni. Cuma lap size aje atau pun 52 inchi x 52 inchi aje..

Kaler dia tak berapa nak betul bila dah ambik gambar...kalau ikut kaler dia lagi cantik bila tengok kat luar. Hmm....sekarang ni tengah dok pikir apa nak buat dengan border dia....any idea everyone?....


Posted by Picasa

5 comments:

Hobby Mummy said...

cantiknya.... jahitan yang kemas dan tepat.

mama alicianorman said...

thanks hobby mummy..erm..nak panggil nama apa ni eh?..heheh tak tau nama...jahitan saya tak lah kemas sangat...masih lagi perlu diperbaiki....saya pun suka kraft yg you buat juga..cantik2..

Hobby Mummy said...

next time panggil maz :)

mama alicianorman said...

ok maz..heheh...you tak nak join buat brenda's house tu ke?..

Tinn said...

cantiknya... i suka hijau tu.. :)