Thursday, March 19, 2009

another projek..


Semalam buat block bird ni....ingat nak buat wall hanging, tapi nak kena siapkan lagi 3 block...rasa macam nak campur dengan block flower yang aku dok buat ituhari....hmm tengoklah macam mana...

Ohhh bunny quilt also in the progress...semalam dah siap jahit top stitch..heheh..tak jadi nak applique..rasa cam lambat..takut tak sempat nak bagi kat baby baru nanti...
Korang kalau buat projek ada sampai jadi macam ni tak?...hehe...aku kalau tak bersepah tak sah..habis semua aku keluarkan hanya nak buat satu projek....
Sampai ke lantai aku buat kerja...bukan takde meja..tapi entah lah macam selesa buat atas lantai...memang dari dulu lagi..kalau buat kerja sekolah pun suka melepek atas lantai...heheheh


Posted by Picasa

4 comments:

MamaDaniel said...

bznyer fida..
saya ada tgk 1 quilt dlm majalah, dgn gmbar burung campur daun.. nnti saya take picture & bagi fida tgk nak?

niena said...

Cantik nya. Dont forget to post bila dah siap nanti K. I almost done with my baby quilt project, nanti this saturday I post.

Aida said...

sweet and nice...

annie said...

wah hebatnya tempat keje ida...

bg akak la, susah betul nak kemaskan meja tempat keje tu...selalu bersepah..