Tuesday, March 17, 2009

Award

Maaf lama menyepi..heheh ada projek sebenarnye sebab tu sepi aje blog ni. Ni pun sebab nak update award yg dapat ni...

Terima kasih kepada kak pah sebab bagi award ni...

Dan terima kasih juga kepada Kak Niena yg merupa org kedua bagi aku award ni.....

Ok ini adalah rulesnye..:-

1. Place the award logo on your blog. (Done)

2. Nominate 10 other blogs which show "Attitude and/or Gratitude". (tak tau nak kasi kat sapa lagi sebab semua nye dah dapat dari org lain...kiranye aku pun sama bagi kat you all lah..heheh on behalf..hahah)

3. Link to the nominees on your blog post. (tak kasi cam mana nak link?..heheh tapi aku ada juga mengikuti blog derang ni...kita kawan kan????)

4. Comment on their blog that you have nominated them. (comment yg lain ajelah...tak leh nak komen kata kasi award..hehe)

5. Share the love and link to the person who nominated you. (Done...thanks kak niena dan kak pah..)

So maaf tak tau nak kasi kat sapa....kepada sesapa yg datang menjenguk blog ni silalah ambik award ni ye....aku suka buat kawan....heheh....selalu2 lah jenguk kesini...lagi ramai lagi best....:)






No comments: