Saturday, March 21, 2009

Finally..tote bag is mine...heheh



Finally..heheh...aku tau orang lain dah terer buat simple tote ni, tapi aku baru terhegeh nak buat. Orang lain dah naik peringkat pro aku baru nak merangkak...kkekek...

Takpelah janji aku berjaya juga hasilkan tote bag ni. Dah lama nak belajar dan nak buat tapi baru hari ni terlaksana...just simple aje. Takde poket takde apa...





Posted by Picasa

16 comments:

Maya said...

yay!
cantik fabric tu..

mama alicianorman said...

thanks maya...heheh

via said...

Faridah suka sy tengok fabric u tu...first trial, menjadi tote bag u tu.

DiahRothman said...

Fida, nice tote and lovely fabric.

Dzaliqa said...

For a first tote, tu dah sangat bagus. You did well :)

Button Planet said...

hi Faridah@fida,
cantik tote bag ni...

eh, I saw the buttons that you give to faziah@lovebabe...cute sangat buttons tu..mana you beli eh?

I pun ada judal buttons jugak...;-))

www.buttonplanetent.blogspot.com

mama alicianorman said...

To Via :- heheh tulah suka sangat bla buat menjadi...nasib baik ada pattern dan tutorialnye..heheh

To Kak diah :- thanks akak..fabric tu fida beli ngan kak naiz..org kampung..dia buat kain tu untuk langsir tapi fida buat bag..heheh

To Dzaliqa :-thanks...banyak lagi yg nak kena belajar...:)

To Button Planet :- saya beli button tu masa pergi Australia last year...heheh

Aida said...

i like ur bag...love the polka dots fabris..soooooo retro.

mama alicianorman said...

to kak Aida :- thanks akak..heheh saya pun suka polka dot fabric tu...

Truly Jaja : My Journal said...

fida, cantiknya beg tu!sy suka kaler dan corak dia. tak kisah la takde poket. yg penting kita punya 'air tangan' kan.

mama alicianorman said...

to jaja :-..heheh betul tu...len kali nak kena praktis lagi ni...heheh

Hobby Mummy said...

Fida cantik bag tu....kakmaz ada beli kain yg sama 2 bulan lepas kat nagoya dlm RM9/m tapi tak juga buat apa2. Tenguk Fida buat bag tak sabar nak buat something...cantik tu.

mama alicianorman said...

to hobbymama :)...thanks kak maz..ha buatlah something akak nnt dah siap tunjuk tau..heheh

lady D said...

lawa la bag tu....nice job:))

Kak Ezza@makcik Blogger said...

beg kamu comel laa..akak ni pun baru merangkak rangkak...minta tolong tunjuk ajar yer...

quilt tu akak minat..ada buku dia sekali..tapi masih terbelangkalai jugak..nak cari fabrik satu hal jugak..yang cantik2 semua mahal mahal belaka...dah lah akak ni tak bekerja...susah ler...

babyelle said...

lawanye beg tu... xde cerite nak wt sale ke? hehe