Friday, March 27, 2009

For sale...



Another laptop sleeve..heheh dah teruja dah ni..nampak gaya quilt aku tergendala lah macam ni..hahaha...

ok this one aku nak jual..sapa nak email aku..heheh. Siapa cepat dia dapat...

RM 40.00 tak termasuk postage..




Posted by Picasa

9 comments:

si kurus said...

hee teringin nk wat laptop sleeve tp xtau batting pe seswai. kak fida gune ape ek? cantik laptop sleeve ni:)

Kak Ezza@makcik Blogger said...

alamak!

sama pulak kain kita ni,,hahahah

mrdanmrsnadzri said...

kak faridah, cantiklah beg utk laptop tu...kreatif lah akak faridah ni...

- mar BCN

mama alicianorman said...

fida to sikurus :- akak pakai cotton batting ..heheh


fida to kak ezza :- oh ye ke?..wah macam berjanji lah plak kita ye...heheheh

fida to mar :- thank you mar...akak takdelah kreatif mana...ada pattern org jual..akak beli dan buat..heheh anyway thank you...:)

si kurus said...

hee kak fida kat mane ek nk beli cotton batting? skin jumpe yg mhl.. rm80 semeter tk tau la batting jenis pe wee..

Janovi said...

Very nice lap top sleeve! I never thought of making one!! You are soooo clever!!! What is the size? LOL

Button Planet said...

Salam,
berapa saiz laptop sleeve ni? saya berkenan sangat, laptop saya saiz 14" diagonal, agak2 muat tak?

Kak Maznah@ButtonPlanet

DiahRothman said...

Salam Fida,
Lama x ziarah sini. Baru2 ni KD pergi
ke CP. X sempat dapat tengok banyak sebab ada wedding kat Ampang. Beli alat sikit untk kawan. Sempat tengok 'Over by the pond'. Request pattern diarang cuba nak buat. Banyak gak pattern yg elok dan fabrics tapi tak smpat pilih. Sedih sangat. Ada bagi tau diarang yang KD kenal Fida melalui blog... Ok bye Fida.

Aida said...

fida..teringin nak buat tp insyallah