Tuesday, March 17, 2009

Maya's give away

Wow...itu aje yg dapat aku cakap....heheh...Maya memang very talented person...semua dia punya craft cantik2...bukan itu aje.....dia juga pemurah sebab bagi tutorial dalam blog dia cam mana nak buat dress "dahlia" dan juga "peasant blouse"...dua2 aku dah cuba buat..dan hasilnye memang mengagumkan. Thanks so much Maya sebab begitu baik hati....

So Maya sekarang ni tengah buat give away ni, so kepada sesapa yg nak dapat giveaway ni silalah pergi ke blog Maya . Mudah-mudahan rezeki anda kali ni...hehehe








2 comments:

MamaDaniel said...

saya pun dah join jugak.. hehe..

Maya said...

mekasih banyak2 fida..
butang2 tu pun banyak dari fida juga.. tq so much!

secara tak langsung fida pun mesti buleh buat juga..

:D