Wednesday, March 4, 2009

Tea pot cover


Aku dah beli kit ni dah lama, baru hari ni dapat siapkan..heheh. Banyak sangat projek ....first time buat so tak berapa nak cantik lagi..still kena belajar lagi ....

So kat bawah ni adalah gambarnye...heheh

Ni tea pot sebelum ditutup


Ni plak selepas ditutup....



Dan ini plak adalah ownernye...heheh..aku bagi kat maid aku...happy betul dia....
Lepas ni nak praktis lagi banyak2..heheh ada sesap yg nak tempah?..hahahah

Posted by Picasa

5 comments:

niena said...

Cantiknye teapot cover u. Luv it.

mama alicianorman said...

thanks kak niena..u pun beli kit dia boleh lah buat...kalau nak harao buat sendiri tak pandai lah...hahah..but now i have the idea already..heheh

niena said...

I've nominated u to receive an award. Klik kat http://me-niena.blogspot.com/2009/03/interlude-award-for-me.html, just for the fun of it!!

Janovi said...

Very cute tea cosy!!!

Dionne said...

I love the tea cozy!
Cheers,
Dionne