Thursday, April 23, 2009

Bunny quilt done...



My bunny quilt is done...finally!!!....waduh sungguh lama ku mengambil masa untuk siapkan yg ini...ada kot dekat sebulan..hehehe ke dah lebih...

Takpelah..now aku dah siapkan dan dah boleh bagi kat anak sedara aku...aku harap tak kesejukan lagilah dia..heheh..sejuk apa bulan pansa2 ni...hmm





Posted by Picasa

7 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

cantik dan kemas..hai bila lah kita nak pandai buat macam ni...

niena said...

Tahniah to u fida!! warna biru tu buat quilt tu timbul. and i do really like the bunnies. Nak try gak buat one find day nanti.

niena
http://me-niena.blogspot.com/

Hobby Mummy said...

well done Fida....cute sesangat..sure baby dan ibu baby love it :)

MamaDaniel said...

fida.. well done.. nmpk besar quilt tu. size brape ek?

tini said...

dah siap!! mcm biasa la fida, bunny quilt u mmg cantik.tp mcm bsr lg dr yg sblm2 ni kan? hope bb will bring the quilt to his toddlerhood.

dhila said...

Waa...first time masuk sini, terkagum dengan hasil tangan puan. Terasa mahu memilikinya [quilt dan kemahiran membuatnya].

Ada yang mahu dijual?

misyamansor said...

comeyl nyee...cemane nak buat tuh...tringin nak blaja :D