Wednesday, April 15, 2009

Hexagon



Heheheh...jeles kat zila lah ni.....memang dah lama minat nak buat hexagon ni...template pun dah beli...tapi tak juga buat2...tapi bila nampak zila buat dalam blog dia..semangat tu datang balik.

Tapi biar aku cakap kat sini...hanya orang yang betul2 minat aje boleh buat hexagon ni...sebabnye memang leceh sangat....aku pun hampir2 hilang semangat dah..tapi macam senang bila nampak hasilnye...heheh...

Tengoklah nanti samaada nak sambung lagi atau nak stop aje kat sini dulu..nanti smabung lagi lain kali...tengoklah...heheheh

Posted by Picasa

2 comments:

Aida said...

k.aida pun jeles lah kat u all..tp i got xegon project yg menanti untuk diquilt...may b nxt projet buat mcm u n zila punya...bunga2..sweet xegon

MamaDaniel said...

fida.. comelnyer hexy fida.. buat la byk2.. best tau... heee..