Thursday, April 16, 2009

Projek tergendala...



Antara projek aku yg dah lama tergendala...ini adalah cadar crosstich yang aku dah lama tak usik sejak 8 tahun yang lepas. Mak mertua aku bagi kat aku..dia beli dekat US....ianya adalah macam quilt juga tapi kita kena jahit crosstich dan dah lepas habis jahit semua crosstich tu kena basting dan backing lepas tu quilt ikut pattern yg memang dah ada kat kain tu...

Ermm..bila lah nak siap ni..sebab bila dah siap cantik tau...heheh so tengok ajelah gambar kat bawah ni...




Oppsss abaikan budak kecik tu...dia memang noughty sikit..heheh jeles betul dia bila nampak aku bentang kan kain ni atas lantai..terus dia tidur...


Amacam?...cantikkan...erm..ada lagi satu yg aku dah start buat juga..tapi sama juga dengan yg ni...tak juga siap...hehehe..nanti aku tunjuk kan gambarnye...




Posted by Picasa

6 comments:

si kurus said...

wah!! ni sgt cantik!! skin pon de cross stitch yg tuk frame xsiap2 lg dr skin form3 hahaha.. beli sbb projek skola tp xbuat jugak smpi siap. kalo nk wat cm kak fida wat? kalo cmni jait trus ke kne gne yg cm jaring2 tuh jugak?

cross stitch ni byk sgt jait tgn.. pnt buat hik

Aida said...

cantiknya....betul tu..klu da siap mesti cun giler...!!!

MamaDaniel said...

cantik la fida..
to me,nmpk mcm dah siap jer.. hehe..

Salmi said...

Yerpss..memang cantikkk

ibh said...

cantik ler kak... ikl=hlas nyer pujian ni....

sedap jer dak kecik tu landing..hii..hii

Hobby Mummy said...

fida- kain tu cotton biasa ker....cantikla..selalu kak Maz buat cross stitch kat kain yg lubang2 tu. Nak try buatla...