Tuesday, April 21, 2009

Sampler blocks..



Guest what I want to do with this?..heheh Zila should know..heehehe
sorry takde hadiah kalau betul..saje2 je.. aku sekarang ni tengah nak basting bunny quilt lepas tu dah boleh quilt dah...

lama betul aku masa nak siapkan baby quilt tu...banyak sangat nak disiapkan...


Posted by Picasa

6 comments:

DiahRothman said...

Salam Fida.
Kalau KD xdapat menjahit, Fida pula tekun menjahit! Aduh jeles lah pulak. Tu projek cam untuk beginner jer....kat CP!

mama alicianorman said...

fida to kak diah :- heheh...tekun tu memang tekun..tapi satu pun projek tak siap lagi..hahaha....ada aja projek yg nak dibuat bila projek yg lain tak siap lagi...

heheh memang projek beginner pun..sja nak buat kan untuk kawan yg nak dapat baby...

MamaDaniel said...

Fida..
mcm pernah ku lihat.. hehe..
pattern dr CP kan.
Fida suka kaler biru ek..
baby boy ke?
asyik buat utk baby kwn nih..
baby sendiri biler lagi? alicia pun besar.. bleh tlg jaga adik.. hehe... ;)

mama alicianorman said...

To Zila-heheh biru salah satu kaler kegemaran fida...yes pattern dari CP..and baby boy mengikut cakap mamanye..tak tau plak keluar nanti jadi girl..hahaha...

hehe, baby sendiri tak tau, cukup dah kot...

Robyn said...

Dear Faridah.
Hi :c)
You stopped by the Great hexagon quilt-along blog.
Yes you are most welcome to add us to your blog list.
hugs
Robyn xx

naiz said...

ni lah aktiviti menjait by blom pernah ku coba, cam tak sabar aje.. rasanya..
nak ku jual aje buku2 ku ituww...