Tuesday, May 5, 2009

Cik As give away....








Berkenan betul dengan bag yg Cik As buat untuk give away tu..yg paling berkenan black and white tu...saya pun ada jugak beli kain tu dekat nagoya tapi tak buat apa2 lagi..tapi bila nampak give away yg Cik As buat teruja plak nak join sekali..hehe..
Cik As..saya nak jugak bag tu tau..heheh...hopefully boleh menang lah...heheh tamak eh aku nih..hahahah....
So kepada sesiapa yg belum buat entry tentang give away ni cepat pergi blog Cik As kita kat website ni
Ok aku dah buat entry dah..sekarang ni blog Cik As nak buat comment plak..heheh

3 comments:

Aida said...

betul tu..cantik..k.aida pun suka yg blk n wht tu...

Cik As. said...

Mama Alicia ..

Tima kasih kerana buat entry give away nih... komen byk2 sure dapat bag

Niena said...

wah! byk nye yang trying for this giveaway. anyway, akak dah to late rasanya. so akak can onli wish u gud luck je kot.

niena,
http://me-niena.blogspot.com/