Saturday, May 30, 2009

PERADUAN DITUTUP


Wow macam tak percaya aje mata aku ni..inilah kali pertama aku menerima komen dari pembaca blog aku dengan begitu banyak sekali...heheh..selama ni blog aku tak semeriah ini..hehe. Alhamdulillah...walaupun tak ramai yg menyertainye..tapi aku gembira sebab ada jugak yg sudi ....so cukuplah sebanyak 100 komen yg aku terima ...
DENGAN INI AKU SECARA RASMINYA MENUTUP PERADUAN INI KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG AKU DILUAR SANA.
TUNGGU HARINYA ESOK UNTUK MENGETAHUI SIAPAKAH PEMENANGNYA....


1 comment:

umi_e said...

Salam... dah tutup eekkkkk

* Kepada pemenang, kak e ucapkan tahniah in advance - takut tak sempat coz esok banyak undangan kahwin dan monday dah nak terbang - holiday ;)

** Good Luck kepada semua peserta :)

*** Thanks kepada fida kerana sudi memberi sesuatu kepada kami :D