Wednesday, June 10, 2009

first diamond...



heheh..lama betul aku menyepikan...bukan apa...takde projek sangat yang nak ditunjukkan..so senyap ajelah...

tapi hari ni aku ada something nak tunjuk...punyalah lama aku buat projek ni..tapi baru siap ni aje...aduihh..cam mana nak dapat quilt macam yg kak diah punya tu..heheh...

so nilah first diamond aku...amacam..ok tak?...

Posted by Picasa

6 comments:

Yati said...

Ok la tu! :)

DiahRothman said...

Yer Fida, betul kata Yati! At least ada kemajuan.... sikit-sikit lama-lama jadi quilt.... :) KDee nak tengok yang seterusnya.....

MamaDaniel said...

Cantikla fida.. yummy like candy.. hijau merah kuning.. yum yum...

Akmal said...

rajin la fida buat hexagon ni..mcm remeh buat hexagon kan..tp hasilnya mmg cantik..
hope one day saya berpeluang buat hexagon ni

umi_e said...

banyak lagi nak kena siapkan hexagon tu kan fida... keep it up ya...

shima said...

fida, k shima pun dah lama jeles tengok first diamond fida ni. baru nak buat template. inspirasi dapat dari K Diah. jom kita jeles antara satu sama lain. mesti lagi cepat siap. he he he:)