Thursday, July 30, 2009

Cik As Give Away...

Semalam buka email dapat jemputan dari Cik As untuk menjoin kan diri dalam give awaynye....heheh..rasanye dah kali kedua masuk give away dia...yg pertama tak menang..tapi disebab kan gila dengan bag dan design yg cantik terus order....

Kali ni nak cuba nasib lagi lah..untung sabut timbul untung batu tenggelam lah nampaknye...yg mana satu nak?..hahahha mestilah untung sabut kan?..heheheh


Ok apa lagi yg ditunggu kawan2..marilah kita semua join give away ini...hmm tapi kan tak pastilah sebab rasa nya mungkin akan dijemput masuk give away ni kot..heheh . takpe sesiapa yg ada blog boleh join sebab senang Cik As nak tengok tentang entry give away...so apa lagi ...join lah kat TOTEBOUTIQUE .
Semoga berjaya kawan2 semua..heheh ...

1 comment:

Karin said...

This bag is so adorable. I love it!