Tuesday, July 7, 2009

Salam dari Chicago


Assalamualaikum.....salam dari Chicago....heheh sorry semua sebab dah lama saya tak online. Saya ada kat Chicago sekarang ni, semalam pergi Six Flags . Hari ni balik Wisconsin balik nak pergi Millwaukee nak tengok motor Harley..husband nak pergi museum Harley..yelah diakan peminat motor tu..lagi pun dia pun ada motor Harley Davidson tu...ikut ajelah... :)
So kalau ada sesiapa yg masuk kesini tidak ada apa yg menarik, itu sebabnye saya takde kat rumah....ok..sampai jumpa lagi dilain kali
Saya akan kembali bersiaran lagi 2 minggu. Saya balik Malaysia 18/7 ni.....

1 comment:

Niena said...

Bestnye gi holiday.