Thursday, July 30, 2009

The Spinningspool Shoppe Merdeka Give Away

Ok kali ni entry pasal give away lagi...wah banyak sungguh give away dia...heheheh. Teruja betul nak dapat ni.

Spinningspool Shoppe ni ada jual macam2 kain cotton dan juga sewing pattern . So kepada semua crafter kat luar sana, marilah kita beramai-ramai memeriahkan dunia craft ini dan membantu sesama kawan dengan memberi sokongan kepada spinningspool shoppe ..kalau rasa malas nak keluar dan beratur untuk membeli kain diluar sana...hanya dengan sekali klik aja kat spinning spool ni..barang yang anda order akan sampai depan rumah anda..hehehe...promosi jangan tak promosi...

Ok ini diantara give away yg akan anda terima dari spinningspool-shoppe


4 Quilter's Collectibles Patterns

1 Funky Hearts ribbon (2.7 metres)

1 Floral ribbon (2.7 metres)

3 vintage buttons2 green flip-flop buttons


L-R100% cotton1 yard of Cherry Jubilee design

29 inches of white paisley design

1 yard of small red floral design

and

2 1/2 yards of Cranston Village Home Decor V.I.P print100 % cotton



So kawan2 marilah semua ke Spinningspool-shoppe .


1 comment:

shima said...

salam fida.. k shima joint giveaway sama ngan fida tau..(ha dah tambah competitors)jgan mare ya nanti kena jual. tq for the info.. sbb selalu lawat rmh ni.. rmh fida yg lagi satu tu tak sempat nak lawat.. hopefully alicia maintain cute & abgnya tetap cool..