Thursday, August 6, 2009

Tag dari kak shima



Aku terima tag ni dari Kak Shima terima kasih bebanyak ye....
Rules:You must thank the person who gives you the award.
Copy the logo and place it in your blog.
Link to the person who has nominated you for the award.
Name 7 things about yourself that people might find it interesting.
ok aku nak cerita apa pasal aku ni eh?..rasanya dah cuba buat last tag yg aku terima ..takpe buat lagi kali ni....banyak benda tentang aku ni..heheh (banyak ke?)
1. Aku ni kalau ikut peramah jugaklah kalau kena caranya...tapi kalau tak kena pendiam juga...tapi rasa bayak kepada peramah kot..hehehe
2. aku ni nak kata garang tak juga nak tak garang , garang juga..heheh , tengok keadaan lah. Tapi baik jugaklah...garang sangat nanti takut orang tak nak dekat plak....
3. Ada tanda parut dekat dahi ku...nak tau dari mana datangnye tanda parut ni?..heheh ini kes budak nakal..aku jatuh tingkap tingkat 1 kat rumah kampung ku masa umur lebih kurang 2-3 tahun kot...huhu,...nakal kah aku?
4. Aku ni minat dengan koleksi english style tapi husband tak minat walaupun dia ada darah english..huhu tenggelam ajalah...simpan dalam hati jauh2..yelah nak hias rumah penuh ngan english style kang husband tak masuk rumah...hahahah...yelah semua penuh dengan rose aja....
5. Suka menjahit tapi takut tak menjadi....so tengok ajalah org dok jahit baju cantik2..heheh
6. suka berangan...yg ni memang tak boleh buat apa...hahaha...memang dari dulu...
7. macam kak dee juga...kalau diberi pilihan antara memasak dengan mengemas...aku lebih suka mengemas dari memasak..hahaha...tapi tak bermakna aku tak pandai masak..cuma lebih gemar baking dari cooking..heheheh

Ok kepada sesiapa yg sudi ambik tag ni silakanlah ye...saya tak padai nak tag2 org ni..heheh


No comments: