Tuesday, August 11, 2009

Hexy pertama dari Kak Diah...



Semalam dapat bungkusan ni dari Kak Dee


dan kat dalam nye ada ni..heehehhe, cantik2 sangat kak dee..thank you very much. I like it :)


dan juga ada pin chusion ni...cantik..theme kaler pun biru...


Kak Dee juga bagi bisnes kad dia..cantik...wahh boleh lah pi kelas belajar ngan Kak Dee lepas ni..heheh

Terima kasih banyak2 Kak Dee....Insyaallah maybe lepas ni giliran Kak Dee Plak kot...hehehe

Posted by Picasa

7 comments:

tini said...

alamak.. best la plak kutu hexi ni. at the end, semua org dpt brp fida?

Akmal said...

mmg betul kata tini..best pulak rasa kutu yg u all main ni..tak lah penat nak hasilkan sume bunga2 hexy ni utk quilt yg besar kan

mama alicianorman said...

to tini :- at the end semua dapat 90 keping bunga hexy tu...kalau termasuk dengan yg kita punya sekali 100 lah...best kan..cuma nanti kena sambung2 aje...heheh

to akmal:- maybe next time you all plak join bila kita buat sekali lagi....

shima said...

wah fida, bestnya dah dapat .. k shima kena tunggu p we tolong postkan.. ari ni kot.. lusa baru sampai..nak buat camne lesen kelas ZZZZZZZZZZZz..

DiahRothman said...

Fida, Alhamdulillah smapai dah.... lambat juga yer. Tulah kalau antar Khamis pun Jumaat-Sabtu sini off. KL pula Sabtu-Ahad off. Isnin juga baru jalan.... tak per dah selamat kan Fida... Selamat 'menyantum'. Fida KDee lupa nak tebuk lubang... :D sorry!

mama alicianorman said...

To kak shima :- heheh teruja tau bila dapat ni semalam...LOL..tak sabar2 nak sambung tapi tak tau nak letak kaler apa..maybe putih kot..heheh

To kak Diah :- Thanks kak diah..seronok sangat bila dah dapat..semangat main menjadi2..tapi tak tau lagi nak letak kaler apa..heheh

aniza said...

wow, besh nya dia dpt posto lagik...lama tak berblogging ni, jengah blog org pun tak sempat hehehe....i see that u have been busy ya!!! Keep it up!!