Saturday, August 1, 2009

I'm the lucky girl....yessssss


yeaaayyyyyy...aku orang pertama....org pertama untuk apa?..heheh untuk kutu hexy game lah....cayalah....
harap2 aku punya semangat ni tak tergendala ditengah jalan..heheheh
ok nak start buat dah....

6 comments:

MamaDaniel said...

Congrats Fida.. x sabar nak tgk hasilnyer nnti..

shima said...

aikk fida.. congrats.. mesti suka sangat ..jangan terlompat-lompat tau.. nanti terkehel tangan.. tak sempat buat utk yg lain.. he he he

mama alicianorman said...

faridah to zila :- thank you zila...apa khabar sekarang?..dah lama tak chat dengan zila

Faridah to kak shima :-..heheh bukan setakat lompat lagi dh tersengih-sengih macam kerang busuk dah ni..hahahah

Aida said...

congrats Fida...kak aida mula nak join tp...byk sangat halangan nya..next time lah nampak gaya nya..looking forward nak tengok hasil nya..

DiahRothman said...

Tahniah Fida!!!!

Best lar jadi orang pertama dapat.... Nanti nak jumpa NAJMI(buah hati Balkhis) nak cubit dia sebab tak cabut nama Ummi(KakDee)
Okay Fida nanti KD pos utk Fida.....
BIRU!!!!

ainaa said...

tahniah fida...ainaa tumpang gembira..tk sabar nk tgk hasilnya...