Friday, August 21, 2009

Merah ang ang!!!!

Assalamualaikum...maaf ye lama gak aku menyepi..heheh. Takde busy apa pun, ada aja kat rumah ni :). Dok mengeram orang kata..LOL.

Oklah tak payah nak merapu banyak, disini aku nak mengambil kesempatan untuk meminta maaf kepada semua umat islam yang menjenguk blog aku ini dan mengucapkan selamat berpuasa. Semoga puasa kita tahun ini diberkati Allah dan semoga kita semua sihat untuk menjalani ibadah puasa dan juga solat terawih Amin....

Ok ni aku tengah nak siapkan hexagon untuk Puan Mus kita..tahniah kepada mus sebab jadi pemenang kedua untuk hexy kali ini. Ok mus minta kaler merah dan juga tampuk putih dibahagian tengah...

Jadi inilah gambaran hexagon untuk Puan mus kita kalau ditengok dari dekat..heheh
Aku dah dapat siapkan 5 kuntum bunga dah....ingat nak siapkan semua hari ni, tapi terpaksa stop kejap sebab jari aku hancur kena cucuk jarum..huhuhu...ganas aku sampai hancur jari.... :(
Dan setakat ini aku dah terima 5 set kuntuman hexagon dari para pemain , still menanti 5 set lagi. Agaknye dalam 3-4 hari lagi sampai lah kot hehehe. Tak sabar2 nak tengok hexagons i tu..hahahahah. Gurau aje kawan2, take your time ye...no hurry...



4 comments:

aRniNasiR said...

Cantiknyer merah ang ang... garang tapi kiut.. Selamat berpuasa...

shima said...

aik, hancur jari.. hati-hati cik kak... banyak lagi nak buat tu.. cantikla bunga tu sebab kat tepi dia pun ada putih juga..

Marรญa Isabel said...

beautiful works, i love the kexagonos. Greetings from Uruguay

M. Regina said...

Beautiful your hexagon blocks. Hugs from Brazil