Wednesday, August 5, 2009

Nak tunjuk sikit...heeheh ( kes tak tau nak letak tajuk...hahahah)



Ni ha nak tunjuk sket perkembangan hexy aku..heheh. Tapi sebelum tu nak tunjuk buku hexagon yg aku beli dekat CP. Banyak betul idea2 kat dalam tu yg boleh diguna pakai dan cantik2 plak tu...tak rugi beli walaupun mahal..huhuhu.



Ok ni plak adalah 3 kuntum bunga larangan aku ..heheh. ni semua kaler yg dah dipilih olerh peserta kutu hexagon..PINK, BLUE dan RED



Yang ni plak gambar dari dekat..cantik jugak kaler pink ni ye bila dah gabung kan dengan kaler kuning tu...ermm..sapa lah yg bertuah nak dapat ni..heheh.



Yang ni untuk theme kaler biru lah...

Yang merah tak letak lah plak sebab dah letak sebelum ni...tapi tak semua nanti akan dapat design yg sama mungkin lain2 tapi theme kaler tak lari... :)..

Posted by Picasa

7 comments:

DiahRothman said...

Fida, ala rasa bersalah plak KDee tak sempat nak buat lagi.... sat ajer kan.... Rajin lah Cik Fida ni! Buku tu bagus tu!

tini said...

fida.. cantiknya! kemas je u buat apa pun. ni kira cam swap tu ke?

mama alicianorman said...

fida to kak diah :- alah takpenye kak dee...kak dee kan terer dalam masa 2 hari terkahir sure kak dee boleh siapkan 10 hexy...cam fida ni buat satu bunga ja ambik masa 2-3 jam..huhuu


fida to tini :- terima kasih...takdelah kemas mana..agaknye dalam gambar aja nampak kemas..heheh kat real life senget merata...heehehe... ha ah kira macam swap lah...tapi masing2 dapat bahagian masing2 bila tiba time draw,

Aida said...

wah...cantik bunga larangan u ni...tak sabo pulak nalk tenguk bila dah di cantum dgn yg lain2..

From Hobbies To Biz said...

fida...caya lah dah siap 3 kuntum... k.balkhis baru gunting template n potong kain... insyaAllah mlm ni start jahit...esok leh lawan tayang kat fida hehehehe...

nak tanya harga buku tu la...macam teringin nak beli juga la...leh tolak tax tahun ni :-)

naiz said...

uikss dah mengarang bunge?
eemmm.. tak leh jd nie. kene adakan sesi tayangan cam balkhis kate.thanks ye fida, templete tu amatlah membantu.

shima said...

fida, fida jahit memang kemas la, tak nampak benang pun.. wow.. nanti boleh ajar k shima.. rule hexy seterusnya.. :)