Friday, August 28, 2009

Tote bag

Ini Kali kedua aku buat tote bag. Kali ini alhamdulillah aku dah pandai measure dan tahu serba sedikit teknik-tekniknya. Tapi ambik masa satu hari juga lah aku nak buat. Aku start buat semalam lepas sahur sampailah ke petang.

Tapi aku sangat berbangga dengan diri aku sendiri selepas melihat hasilnya. Aku bagi kepada pembantu rumah aku. Seronok betul dia , ketawa sampai ke telinga :).

Tengok ajalah gambar ni happy kan mereka berdua ni. Owh ya lupa nak cakap, anak dara aku pun nak juga tote bag, so pagi tadi aku buatkan lagi satu untuk Alicia. Kali ni memang senang aja, tak sampai setengah hari aku dah siapkan.

Lepas aku dah siapkan bag tu, nampak comel lah plak. Rasa macam tak nak bagi kat dia...heheh.
Inilah bag yang aku bagi kepada pembantu rumah aku tu.

Lepas ni dah boleh buka order, kalau ada sesiapa yg nak order silakan lah.... :)


7 comments:

shima said...

wah besarnya beg helper fida tu. macam boleh bawa baju balik kg.. alicia punya yg teddy bear tu ya memang cute.. kat dalamnya tak tunjuk pun? ada letak sponge ke? k shima tengok macam cantik terduduk je.

aspalila said...

wah .. memang cantik .. especially yg alicia punya

Yati said...

Dua-dua cantik! Alicia punya cute. Nice work.

naiz said...

cantiknye beg. memang cun terletak. karton 2 ekor tu memang dok elok je angelnye. ok dah tu. lawo eehh..., beg akak tak siap2. he.he...leh jd pembakar semangat gak nieh.

Ummi-Izah said...

salam singgah...kemas jer beg tu beg cantik...alicia cute

Akmal said...

cantik beg fida.
best kan buat tote bag.
dah siap satu nak buat lagi satu kan!

hany's said...

cutenyer beg alicia...fida jual brapa satu nih?...heheh