Saturday, September 26, 2009

My big quilt

Aiii..heheh salam semua...lama betul kan aku tak upadate blog? takde apa sangat..projek pun banyak yg tak berjalan ..so dari membiarkan blog aku kesunyian,

aku nak share gambar quilt yg aku pernah buat...













Posted by Picasa

10 comments:

shima said...

fida,

banyaknya big project.. confirm u luv blue... kemas la fida jahit kena ajar k shima ni guna machine, fail.. ;)

Hobby Mummy said...

salam Fida

Semuanya simple dan sweet . Kmaz pun ada plan nak buat mcm yg blue tu. Fabric dah beli ,mula jer belum :))

Pattern tu Irish Chain kan.

kak aton said...

Salam perkenalan fida.. cantiknya hasil kerja fida ni..kak kalau ada kawan sama2 buat mesti adas semangat.Fida guna kain kapas jenis ape ye

Akmal said...

mmg betul cakap k'maz, simple and sweet..sukalah tgk..bilalah akmal boleh buat quilt yg besar cam tu..

Janovi said...

Hi,
Thanks for stopping my blog. Regarding the friendship bag, it's quite small. If you look into my older posts, the bag is smaller than my laptop screen. I followed exactly the pattern given.. It is cheaper sending the bag by air mail.. don't put it in a box because the charges will be more. I suggest putting in a big envelope. Oh i just registered it as well. I spent almost rm30 only. Btw, your quilt is lovely!! I like the color theme.

MamaDaniel said...

fida.. suka yg blue tu.. kaler dia mcm ada tone.. nice choice.. :)

Aida said...

fida...cantik quilt you..i agree wt shima..confirm u love blue :)

Alviana said...

beautiful collection!!!

Sharifah said...

salam fida....
cantik n teramat la besar nyer quilt nih....
brape lama nak siap kan 1 quilt tuh.

kakpah tak try lg... emmm asik la pospond jek nak buat

anyway.blue colecction yg menawan hati

:)

My Rayyan said...

wahhhh byk, chantek dan rajin hokey!

nak smbg coretan k.pah tu...bile la gamaknyer QAL harmony n house nak siap hehehe