Thursday, September 3, 2009

Tote bag berzip.....

Nampaknye kegilaan aku untuk membuat Tote bag semakin menjadi-jadi pulak nampaknye..heheh. Dah cuba sekali menjadi nak cuba buat lagi dengan lebih baik....yes aku suka..heheh.


Kali ketiga aku buat Tote bag semakin menampak kan hasil yang membanggakan diri aku sendiri..hahahah...masuk bakul angkat sendiri..tak peduli nak juga cakap sendiri masuk bakul angkat sendiri..heheh.


Yes kali ini aku dah pandai buat Tote bag dengan zip nye sekali...yelah kalaupakai butang still ada lubang dok ternganga juga , lebih baik aku letak zip terus , susah barang nak terkeluar atau pun susah orang tangan panjang nak menyeluk bag tanpa kita sedari...hehehe.


OK jamu-jamu lah mata anda dengan hasil saya kat bawah ni ye.....




OK inilah hasilnye...tote bag dengan zip...




Inilah rupa zipnye dari pandangan dekat sikit....
Ini rupa didalamnye.....
Gambar zip sepenuhnye....
Sekali lagi nak tayang tote bag aku ni...heheheh


6 comments:

shima said...

wah fida kemasnya... tengah kemaruklah tu ya..;)

MaMa DhiYYa said...

wah.. cantiknya k. fida
kemass lak jahitan tuh..
alahaii bila la nak sampai mood menjahit balit nih..
dekat 2 bulan dah mood tak datang ni camana...

sib baik sifoo jauh
kalau dekat kompom fail paper nih
eheheee

DiahRothman said...

Salam Fida, aduh cantiknyer tote Fida tu.... Semangat tu kena teruskan Fida. Have a nice day ahead dear!

mama alicianorman said...

Fida to kak shima :- heehh memang kemaruk habis kak shima, tahap gile pun ye dah ni..hahahah

fida to mamadhiyya :-tq , heheh cikgu dok jauh pun takpe bukannye pandai sangat nak bagi paper lulus pun..hahaha

fida to kak diah :- akak datang kl eh baru2 ni..lor napa tak calling2..heheh tq ye akak, semangat memang tengah berkobar2 ni..sampai hexy pun tinggal kejap..tapi kejap ajalah..nanti sambung balik nak buat cik kema punya..heheh

tini said...

mintak satu wat raya! :))

Akmal said...

cantik la fida jahit beg.sy pun tgh kemaruk buat tote bag. beg fida nampak tegap je. fida guna apa untuk interfacing in between lining and outside fabric ek?