Friday, October 23, 2009

Aku menang..hehehe..tq kak dee

Alhamdulillah....tak terkata rasanya..hehehe....tak ku sangka akan jadi pemenang untuk kak dee punya give away. Rasanya ini kali pertama aku menang ..entahlah tak ingat sebab banyak sangat masuk give away..hehehe..oh tidak..pembetulan..ini kemenangan aku yg kali kedua..pertama kali rasanya aku menang give away dari tintin snazzysuch..heheheh..tu pun aku belum buat apa2 lagi..aku mennag dress budak pompuan...nantilah ada masa aku mesti siapkan..

Apa2 pun kak dee terima kasih banyak2 sangat....seronok tak terkira ni..bangun pagi2 buta semata2 nak tau siapa pemenannya..hahahaha...yelah semalam aku tidur awal..masa kak dee umumkan aku dah lentok atas katil..hahaha..sorry kak shima hantar message pun pagi ni baru fida baca...hehehe...




No comments: