Friday, October 30, 2009

Denim bag dah sampai


Tadi aku terima parcel ni dari posmen....yess...hadiah give away dari kak dee dah sampai..heheh..aku suka... :)

Tengoklah apa yang aku dapat...denim patchwork bag , magazine dan juga butang..cute sangat butang2 tu...

Thank you kak dee....jahitan bag kak dee sangat cantik dan kemas..... lepas tu aku geram tengok free motion yang kak dee jahit kat bag tu..sangat halus dan cantik...tak macam yg aku buat...jahitan aku tak kemas langsung..huhuhu..kena belajar lagi ni...




1 comment:

DiahRothman said...

Fida,
Tak ada apa yang lebih bahagia dari membahagiakan orang lain...... Glad you love my little gifts.