Monday, October 12, 2009

Kak Dee give away...




Ok dah lama tak update blog..tup2 ada give away dari blog kak Dee ...erm apalagi aku tak melepaskan pelung ini. Dah lama jugak mengidam dengan bag2 kak dee ni. Cuba jugak buat pouch macam kak buat kat bawah ni..tapi belum jadi lagi..heheh

Anyway..happy birthday kak dee semoga allah melimpahkan rahmat nye keatas kak dee sekeluarga. dan tak lupa juga happy anniversary untuk blog kak dee..teruskan berblog sebab saya suka sangat baca blog kak dee..macam2 inspirasi ada...






1 comment:

moramargaritaster said...

where are you from?As i don´t understand what did you write,but let me say that your quils are great.