Friday, October 30, 2009

Winged Four Patch

Apa kata kita rehat kejap dari hexagon..:)..mata dah nak berpinar dengan bunga-bunga.. so aku cuba buat pattern ni..di panggil winged four patch..quite nice... aku dapat pattern ni dari quilt block galore...
Inilah kasilnye bila dah disambung kan..aku baru buat 4 block...tak tau nak tambah lagi atau buat mini quilt aja untuk disangkut kat dinding...dan aku juga tak tahu sama ada nak sambung terus macam ni atau pun tambah frame pada setiap satu block tu so nampak pattern star tu satu2...any adiea friends?..

2 comments:

ainaa said...

cantiknyer...pandai la awak..

suhaila said...

buat la wall hanging...