Monday, November 16, 2009

Stash Swap...

Salam....aku dah terima STASH SWAP dari Anas, terima kasih banyak2..saya suka sangat.... tapi sekarang ni tengah pikir nak buat pa dengan semua ni eh?..Idea belum mai lagi..dengaq kata Hani nak buat game pakai barang2 yg kita dapat ni..ermm..apa nak buat ehh...?...huhu...

Takpa..nnt2 lah idea tu mai..heheh...ok nak start buat hexy balik.lama dah stop..nanti nak kena siapkan kak dee punya...fall mini quilt aku pun belum buat lagi....ext year dah nak kena hantar dah..aduiii..banyak sangat masuk swap ni...hehehe





2 comments:

Anasfadilah said...

kak fidaH,cotton tu japanese cotton..antara favourite saya..maaf ye ka kk fida saya takde ribbon yg cantik2..

mama alicianorman said...

anas dont worry...cantik2 jugak japanese cotton tu..dan jangan risau pasal reben...akak no hal punya...akak pun tak tau nak buat apa dengan semua tu..heheh....tengah cari idea ni.. :)