Monday, December 7, 2009

Wrist Pouch

Hehehe..jeles tengok semua org dok buat benda alah ni..so aku pun nak cuba buat jugak..huhu tak secantik mana..tapi dah dapat idea lah macam mana nak buat benda ni...aku beli pattern kat Etsy dan cuba buat...

Nati len kali nak buat cantik2 sikit cam yang org lain buat :)


6 comments:

Maya said...

nampak cantik jer..

Trisya Aleesa Jamil @ Arween said...

a'ahhh comel pun.....

mama alicianorman said...

to maya :- tq may..tak lah cantik mana boleh lah..nanti nak cuba buat lagi..

to trisya :- heheh cantik ehhh?..tq tq..heheh nanti nak cuba buat lagi..

Hobby Mummy said...

fida...cantik tu, fabric bunga2 tu cutela.
kak maz ada download pattern ni dari diybaglovers.com .

Aida said...

dah cantik tu....

Sherry said...

so pretty!

xoxo

http://jewelrybys.blogspot.com