Tuesday, January 19, 2010

November block for Hani ( BOM)

Ok dah siap November block untuk bulan Januari. Hani nantikan dari fida ye..hope Hani suka dengar colour ni.. :)....

Ok pada yang lain dah siap ke belum?..kalau dah siap harap update blog ye, so saya tahu siapa yang dah buat dan siapa yang belum. Harap-harap sangat yang BOM kita berjalan dengan lancar.

Tarikh untuk penghantaran adalah sebelum 31 Januari....tapi kalau siapa yang dah siap awal boleh hantar awal..saya boleh bayang kan betapa Hani tak sabar menunggu ketibaan semua BOM ini.... :).. nanti dah sambung2 tayang kat kitaorang tau Hani .











6 comments:

Hobby Mummy said...

Fida...Dah siap pun :) come jer

mama alicianorman said...

salam kak maz..hehe baru tadi siap....cantikkan...harap Hani suka...

My Rayyan said...

giler aaaaaaaaaa lawo
cik kema suker polka dot itu
maukkkkkkkkk

mama alicianorman said...

cik kema..nantikan turn cik kema..nanti fida buat...hehehe

DiahRothman said...

Cantik Fida....polkadot tu......

KD dah pos kemarin untuk Hani.

mama alicianorman said...

kak diah...tq...fida pun dah pos semalam....harap dia sukalah nanti.. :)